En nervös vecka

Denna vecka har varit lite orolig både på Krollies hälsa plus att vår dotter Sara varit till Stockholm för operation.
Måndag hade vi lilla Ella hos oss över natten och jag är ju inte van att ordna allt med småbarn på morgonen o köra till dagis men det gick superbra förutom när jag skulle kamma henne på morgonen, där gick gränsen för vad mormor fick göra.

Som tur var har vi jättesnälla dagisfröknar som fixade detta åt mig på morgonen. Nervös väntan på tisdagen innan man fick veta hur det var med Sara. Allt hade gått okey så de fick resa hem samma dag. Hämtade Ella på dagis och gissa om hon blev glad att återse mamma o pappa men ville gärna följa med mormor hem igen när jag skulle gå. Känns varmt i hjärtat.

I onsdags tog jag med Shikka till "vår" grusplan för träning, inte mycket som fungerade tyvärr men är glad åt det som gick bra. Både hon o jag var som två lerhögar när vi var klara så kläderna åkte i tvättmaskinen o Shikka i duschen när vi kom hem. Sedan blev det vittring i badrummet o där fungerar det klockrent. Får nog hejda mig med att flytta ut detta moment ett tag till. Men hon är så rolig att träna med, allt kan hända när vi tränar som nästan aldrig hänt med Krollie så jag har många "nötter" att knäcka innan vi är klara för Elit.

Torsdag känns inte bra. Kl. 11.00 skall Krollie o jag vara hos veterinären. När hon undersöker Krollie och drar hennes bakben bakåt skriker hon till o försöker hugga vet. Min genomsnälla Krollie som aldrig gjort en fluga förnär gör detta o då förstår jag hur ont hon har. Begär röntgen på ländryggen och höfterna i detta läge.

Först kommer bilderna på höfterna (som jag då trodde hade hänt ngt med) visade sig vara lika ra som den dagen vi höftledsröntgade henne) Nu slog hjärtat femdubbla slag inför ryggbilderna o där fanns felet till smärtan. Men inte så illa som jag trodde, en förändring på de två sista kotorna plus en inflammation mellan dessa. Så nu gär hon på Rimadyl i 10 dagar. Hemma är hon precis som vanligt, märker inget av detta men hon skall få vara i vila tills kuren är klar.

På torsdagkvällen hade vi domarutbildning. Vi var i Hammarö o fick döma en 2:a och 2 3:ans ekipage. Planen var för jävlig, stackars hundar o mattar, men vi fick mycket att döma som aldrig händer på en normal tävling. Höll på att frysa ihjäl innan det var klart. Mycket att diskutera om bedömningen när vi kom in. Jag tycker detta med domeriet är jättekul o ser fram emot att en dag få komma ut i verkliga livet o få döma, men först skall vi klara proven inför detta.

På fredagen kom Berit o Najko hit för att träna o vi var på "vår" grusplan som var en helt annan än i onsdags. Känner att jag verkligen vill hjälpa detta ekipage som fastnat lite i sin träning.

Idag lördag åkte Gunilla o jag till Värmlands-Dals årsmöte. Gunilla är distriktsombud och jag var inbjuden. Efter alla år som Krollie o jag tävlat fick vi vår kompensation för det vi gjort som aldrig uppmärksammats varken av min egen hemmaklubb eller distriktet, tack Ylwa som fixat detta. Fick plaketter  från EM, NM, VM alla år tillbaka plus en jättefin tulpanbukett. Kände att Krollie skulle varit med för vi är ju faktiskt två som presterat detta tillsammans men hon fick en extra godbit när jag kom hem.

Lena o Tease har idag tävlat 3:an o det gick superbra. Jättegrattis till detta lovande ekipage som kommer att gå långt.

Imorgon skall Kjell o jag åka till Grums där Kjell skall döma Eliten o jag bakdöma 1, 2 o 3:an tillsammans med Björnis, kommer nog även att vara med o bakdöma tillsammans med Kjell. Det blir en heldag, stackars egna hundar som inte får göra ett jävla dugg på en hel helg men får försöka kompensera detta under veckan som kommer.

Ha en bra lördagkväll alla vänner

Kommentarer
Postat av: Gunilla & "syster" Kiwi

Tja kompis!

Tack för en trevlig dag. Tycker nog att det är lite dåligt av vårat distrikt att komma med utmärkelser retroaktivt sen 2004 (med en ursäkt -vi har glömt!).

Än värre är väl hemma klubben (där har du väl inte fått nåt än, eller ??). Ja, ja Lydnad ligger ju långt ner på skalan för många. Tyvärr, för oss som lägger ner mycke tid o pengar på detta.

Ha en mysig lördagkväll!

Kramis

2009-03-07 @ 19:37:53
URL: http://web.telia.com/~u65206646/
Postat av: Anna J

Du och Krollie är bäst, men med åldern kommer krämporna. Jag kan inte göra en dubbel salkov med skruv, men det har i och för sig aldrig varit möjligt med den här kroppen...

Jag fick lite bra rörelser åt Kenta när han var "ur form" vill du ha??

2009-03-07 @ 20:36:22
URL: http://ullhantverk.se
Postat av: Lena & Gubben

Tråkigt när ens klubb inte kan framhålla dom energiska duktiga ekipagen & distriktet borde väl inte vara likadant,hm.......vad är felet,lydnaden är inte alltid så lätt,dom borde kanske prova på.

Kul & grattis ändå att du äntligen fick lite uppmärksamhet för ALLT ni åstakommit du & Krollie,ni är suveränt duktiga & fina tillsammans.

Skönt att det inte var "värre" med Krollie,nu kommer hon snart vara i sitt rätta jag.

Förstår att domarutbildningen är intresant,lycka till & du,jag håller med om att nu blir man skitig men vi har ju kul medans vi blir det.

Kram från oss

2009-03-07 @ 21:24:09
URL: http://www.vallgubben.se
Postat av: Gunilla & Kiwi

Hej igen !

Det hjälper inte med GPS. Jag o Bohlinder körde fel när vi skulle til Skara BHK, fast vi hade GPS. Felet var att vi tjattrade hela tiden o glömde lyssna på denna tjatiga kärring i GPS´n. Det skulle nog gälla oss två oxå.

Ha de !

2009-03-07 @ 21:42:34
URL: http://web.telia.com/~u65206646/
Postat av: Lena, Basco och Tease

Massor av krya på dig hälsningar från oss till Krollie!! Tack för grattiset oxå!! :-) Höres!

2009-03-08 @ 19:36:54
URL: http://www.lenashundar.cybersite.se
Postat av: Hege og Gustav

God bedring til Krollie. Håper dette går fort over med rimadyl. Ikke moro når våre hjerte venner blir syke. Vi krysser fingre for mange fine år til, for deg og Krollie i lp ringen!

2009-03-08 @ 22:00:59
URL: http://home.online.no/~hejo4/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0