25 juni 2007 Krollie 8 år

Grattis till min lilla Krollie som fyller 8 år idag!image31

SM i Kristianstad 16-17 juni

På svensk mark igen, känns skönt. Husvagnen står hos Jörgen o Marie så vi sover där en natt.

Samlas på torsdagen på tävlingsplatsen med våra husvagnar. Det är Kjell o jag, Jörgen o Marie, Lena o Lars-Erik, Jouko o Fredrik, Jonte o Lena, Bolle.

På fredagen är det veterinärbesiktning o lottning. Krollie o jag får startnummer 55.

Lördag morgon - platsliggning o sitt i grupp startar kl. 7.00. Går bra för oss. Tyvärr läger sig Qeisi på sitt i grupp.
Lång väntan tills det är vår tur. Kenth o Kes går ut hårt och får 302 poäng, Lena o Atlas hamnar på 300,??, Berit o Nico slår till med 309,75 och tar täten. Krollie och jag får 303,75 och hamnar tvåa efter kvalet. Himlen öppnade sig när vi gick men som tur är går Krollie nästan bättre i regn än sol. Till finalen går tre värmländska ekipage - Jag o Krollie, Pia o Kajsa, Susanne o Nellie.

Söndag morgon och FINAL - spännande. Startordningen är omvänd så Krollie och jag går ut som nummer 14.
Sitt o plats går bra, Kenth o Kes får neddrag på platsliggningen tyvärr, tappar 12 poäng. Idag är vädret blandat med stekande sol o molnigt ibland.
Pia o Kajsa går ut först o gör ett bra race. Susanne o Nellie går bra men nollar tyvärr vittringen.
Lena o Atlas gör ett mycket bra program - 308 poäng. Kenth o Kes 296 poäng. Sen är det Krollies o min tur, hon är riktigt laddad och jättepigg, vi slutar på 310 poäng. Känns underbart. Men Berit och Nico gör det ännu bättre - 314 poäng. De var helt klart överlägsna alla oss andra, men en silvermedalj är inte illa det heller.

1. Berit & Nico
2. Lillemor & Krollie
3. Lena & Atlas
4. Kenth & Kes
5. Magnus & Jina
6. Tage & Kajsa

image30

Kroatienresan till EM

Vi startade vår resa fredagen den 1 juni. Tog med husvagnen till Jörgen och Marie för att ha den på plats till SM efter Kroatien.
På lördagen mötte vi upp med Kenth, Niina o Vilda, Anne o Lotta. Hade en trevlig nerresa. Sista övernattningen innan vi mötte upp laget gjorde vi vid havet i Kroatien. Jättemysigt.
Landslaget samlades på ett hotell långt upp ibland molnen ca 1000 meter över Zagreb.

       
Vår första övernattning i Tyskland

En natt i Österrike och sedan en dag vid medelhavet i Kroatien innan allvaret skulle börja

    Bad i havet

Torsdagen har vi träning i hallen. Scott  - Anders hund skadar sig och de måste avstå från tävlan. Stackars Anders, Heidi går nu in som ordinarie. Planen är mycket bra, hallen har konstig akustik eftersom det är så högt i tak och publik på 2 våningar.
Fredag startar Lena och Atlas (lite strul på fjärr o vittring) Heidi o Bollibompa (nollar hopp apport) Carola o Jetta (strular lite här o där). Ser inte bra ut för de svenska.
Lördag går Jessica o Devil (nollar hopp apport), Krollie och jag gör ett mycket bra race ända fram till sista momentet som är Krollies favorit - rutan. Hon tjuvar på inkallningen och nollan är ett faktum. Min värsta känslomässiga upplevelse inom tävlingslydnaden. Men men. Ser inte alls bra ut för de svenska.
Söndag är det Anne o Ginnie, Kenth o Kes. De gör båda bra program men domarna är stenhårda i sin bedömning så vi blir petade från pallen. Hamnar på fjärde plats. De suveräna finska tjejerna tar guldet, Norge tvåa och Schweiz trea.

Vi startar vår långa resa lite molokna allihop, men det är bara att se framåt för vi skall till SM i Kristianstad. Alla är vi en erfarenhet rikare.

Hemma igen!

Tack alla ni som hejat och grattat oss - känns verkligen härligt med vänner.
Jag skall uppdatera dagboken bara jag kommer ikapp med mig själv och jobbet. Har massor att berätta om vårt äventyr i Kroatien och om SM. Har varit 2 härliga veckor men även frustrerande.
Lillemor

RSS 2.0