Landslagssamling i Tönsberg 6-7 februari

I fredags åkte Kjell o jag, Krollie o Shikka till Norge o Tönsberg. Vi var inviterade till Norska landslagssamlingen i Tönsberg. Flax hade vi i Moss när vi skulle ta färjan över till Horten, vi kom in som allra sista bil innan de slog igen visiret.

Samlingen var i ett jätteväxthus med utlagt konstgräs, helt suveränt. Kjell o Gro märkte upp en av planerna för tävlingen som skulle vara på lördagen. Krollie o jag fick bli provekipage, Shikka fick träna en stund hon också, tur var väl det för det blev ingen mer träning för deras del resten av helgen!

Vi åkte till våra hytter - oj oj vilka hytter - sådana i Sverige skulle inte en hund få titta på en gång, men här var det inga problem med våra hundar.

dsc_0172dsc_0087dsc_0085dsc_0094

På fredagkvällen var vi i en stor hytte tillsammans med Odd Geir, Hege, Kristin o Anette.

Lördag morgon startade vi kl. 9.00. Tolv ekipage var med på samlingen, Anne-lise & Tigern, Svein & Exo, Öivind & Kimmie, Hege & Gustav, Nina & Glöd, Kristin & Jaffa, Görill & Lucky, Solgun & Pluto, Maren & Mira, Trine & ?, Anette & Flipp, Monica & Extra.

Började med sitt i grupp o plats för samtliga, sedan var vi uppdelade i grupper, varvade med egen träning, tävling hos Kjell o hjälp av mig blev mest bara petgrejor o lite nya insikter, ideer o lite andra vinklar som jag tänker, de som är med här är genomtränade och duktiga.

Kjell diskuterar med Öivind, Gro agerade tävlingsledare

Hege, Monica o jag diskuterar olika alternativ i momenten

Flipp i snyggt fritt följ

På lördagkvällen var vi på Öivinds jobb där vi åt pizza, gick igenom dagens övningar o priser delades ut till dagens vinnare i "tävlingen" Monica & Extra. Gro hade en uppgift till alla, de delades upp i två lag och fick tillsammans sammanställa hur de vill att Norska laget skall finna vägen till gull!!! (Vilket jag hoppas vi svenskar kan stå upp till o övervinna!!!!!)

Kvällen blev inte sen, tror Kjell o jag somnade före kl. 10.

Söndag startade vi kl 9.00 uppdelade i grupper, Kjell gick igenom betyg o sin syn på olika saker, jag tränade med de olika grupperna i en ring, o egenträning i en annan.

Lite reflextioner från min sida - Annelise med sin Tiger, han är en bulldoser som jobbar med ALLT i fria följet men klarar att vara vid hennes sida, Svein går med en liten bomb (Exo), Hege med lilla Gustav får dämpa hans intensitet medans Monica med Extra får höja intensiteten, ja alla har sina detaljer att jobba med kan inte skriva om alla ekipage men de är så duktiga!

Avslutade dagen vid halv tvåtiden med en liten summering. En samling som i mitt tycke var välorganiserad in i minsta detalj, alla hjälper varandra, Odd Geir kan vara mycket nöjd med alla ekipage.

Rita kom till Tönsberg så jag fick hälsa på Halley (Krollies tvillingbror i mitt tycke fast han är 2 år äldre)



ett bildkollage från samlingen, alla bilder tagna av en superfotograf - Annelise

Tack för att vi fick vara med om denna samling, har varit jätteroligt!









RSS 2.0