Hösten 2012

Lite uppdatering av vad vi sysslar med!
Rest runt om i landet på en hel del helgkurser, träffat många härliga ekipage med stor potential!
 
Tyvärr hinner man inte fota under kurstillfällena, men en del bilder finns att få - först en bild av min favvokissemiss Mysan från Koppom
 
Några härliga kurshundar från Mullsjö
Rankingtävling i Forserum har avverkats med lite blandade känslor, en hel del småmissar skedde!
Här vann Elenor o Mexx - stort Grattis!
Efter Forserum hade Diana o jag några roliga träningsdagar tillsammans!
Nästa tävling var i Mariestad den 30/9 som kändes bättre!
Landslagsläger i Björnidet fick vi vara med på i början av oktober - härlig hall att träna i, nyttig o bra träning tillsammans med olika ekipage.
Nästa tävling var i Kumla den 14/10 som gick riktigt bra men poängmässigt kanske lite "för mycket" i mitt eget tycke!
Helén o Tarzan kom på besök, härlig samvaro o träning tillsammans med Lena Löfroth o Lena Wilnier-Andersson en av dagarna. Presenter till Krollie o Shikka av Heléne som uppskattas mycket
Den 20/10 hade vi KM på hemmaklubben där jag hjälpte till i sekretariatet o Kjell var tävlingsledare! Grattis till KM-mästarna Nina o Festis, 2:a Madde o Hector, 3:a Maria o Fixa!
Massage av Shikka har gjorts med många låsningar både här o där men min massör Susanne fixar detta
Har beställt en "Shikkamössa" från vår vän Anna Jansson - med komentar från Kjell - Du ser ju inte riktigt klok ut!!!!
Årets höjdpunkt hittills var allhelhonahelgen när vi var bjudna till Ditte i hennes nya hall - Diana, Helén L, Helen P, Ditte o jag, träning o analyser (som jag egentligen inte är så noga med, analyser alltså) vi hade så himla roligt, har fortfarande ett leende på läpparna när jag tränar fjärren..... Har ett par filmer men lyckas inte lägga in dom här??
Shikka o jag har blivit uttagna som reserver till Nordiska Mästerskapen som går i Finland i börjar av december!! Vi kommer nog inte att få starta men nyttig träning för min lilla vän kommer det att bli!
Krollie börjar bli gammal, känns mycket jobbigt men det är ju tidens gång tyvärr, hon hör nästan inget längre o sover tungt o mycket men kan fortfarande vara med o träna lite lagom o leka litegrann!
 
 
 
 

RSS 2.0