Nytt på fronten!

Här är jag inte flitig ser jag, har väl hänt en hel del saker sen sist. Skall försöka uppdatera nu:

Varit på massage med både Krollie o Shikka. Det var första gången för Shikka o hon skötte sig jättebra men jag tror att det var för att hon fick vara med när Krollie blev masserad o såg att hon var lugn o tyckte det var skönt.

Hunnit med en helg i Stockholm utan hundarna - Björn Skifs stod på programmet. Det var verkligen se o hörvärt.

Träning med Shikka tillsammans med Lena o Sheger inför vår elitstart i Åmål 16:e maj. Har ju startat henne tidigare men blivit race de gångerna. Denna gång skötte hon sig nästan hela programmet. Var nöjd efter gruppmomenten som gick jättebra. Det som strulade var rutan där jag fick dirigera om henne ett par gånger. Annars kändes det riktigt bra så lilla cellen börjar ta form hos henne. Har anmält några tävlingar framöver med henne för att lära känna henne o mig själv i tävlingssituation. hur vi skall ladda inför o efter, hjälpa henne så mycket som möjligt genom programmet.

Har haft datahaveri men kunnat läsa mejl i den bärbara men tyvärr har en hel del försvunnit, bl.a alla mejladresser o många mappar som jag lagt upp, men världen går inte under för det. Min svåger lyckades rädda alla album med kort på hundarna o barnbarn iallafall så det var en jäv..a tur. Nu har det blivit en extra hårddisk som jag kan lagra allt viktigt i.

Har barnbarnet Viggo som jag fick i present en födelsedag, vi har firat vår födelsedag tillsammans.

Tränar så mycket som möjligt med framförallt Shikka, håller Krollie i form inför SM o VM. Blir mest här hemma i trädgården men också tillsammans med Jouko, Lena o Lena.

På fredag skall jag döma lydnad i Kil. Jättemånga ekipage, skall bli roligt.

På lördag morgon bär det ut på ett elitspår, vi har tävling här hemma så jag hoppas att mitt ekipage kommer i mål!!!

Hade planer att gå en vallkurs en dag med Shikka men det blev på Mors Dag så jag fick avstå annars har jag nog blivit halshuggen av mina barn om jag sagt att jag är inte hemma!!!! o har ju mamma att tänka på, det blir fler gånger förhoppningsvis.

Eftersom jag har blivit så dålig på att uppdatera önskar jag ALLA Lycka Till på SM om det inte blir ngn mer uppdatering före. 


Laget till VM i Danmark uttaget

Ännu en gång har Krollie o jag fått äran att representera Sverige i landslagssammanhang. Detta blir vårt sista stora mästerskap tillsammans. Krollie fyller 11 år den 25 juni, samtidigt som vi är i Danmark.

Känns konstigt att veta att vår karriär snart är till ända, men denna hund har gett mig så mycket som jag inte kan beskriva. Vi startade tidigt i hennes liv, 10 månader o en dag var hon när vi startade klass 1. Första gången vi var med i landslaget var år 2002 och har sedan dess fått representera Sveriges färger.

Laget i övrigt blir säkert presenterat inom de närmaste dagarna.

Mer uppdatering kommer

 har under alla år kunnat prata med min kompis o hon har förstått det mesta av vad jag haft att säga

RSS 2.0