Träningshelg i AH-Hallen 6-7 november o veckan efter

Lite sent bloggande men fredag 5 november samlades jag, Lena Löfroth, Diana, Anna, Lena (Gubben) i AH-Hallen, blev en mysig och rolig kväll med mycket skratt o bara lite hundprat, det skulle vi ju ha i två hela dagar sedan.

 Anna
Lena 
                                                                  
 
Diana, själv var jag fotograf o Lena Gubben inte på plats ännu.

Jag o Shikka hade husbilen att bo i, där ligger inte hundarna i sängen normalt men nu var det ju bara vi så det är klart att vi delade säng lillsnuttan o jag.

Lördag morgon kom Mattias o Christian, Elisabeth som skulle varit med fick tyvärr förhinder så vi blev 7 stycken denna helg.

Helgen var ämnad att ge o ta till varandra o det gjorde vi verkligen allihop. Superrolig o bra träning blev det för alla,


Diana, Christian, Lena o Mattias diskuterar


Anna o Kenta kom verkligen igång


Lena o "gulle"Sheger


Lena o Gubben på "Krysset" hade vi för att kunna gå parrallellt själva


Dianas lilla bomb Zack


Christians duktiga Limbo trycker nosen mot buren o undrar när det är hans tur?


Christian o Limbo

Nu kommer bilder av Anna Jansson:

 
Mattias o Hero                                                         Lillemor o Shikka

 
vittring Shikka                                                        Tungan rätt i mun nu Lena!!!

 
vittring Mattias o Hero                                              Diana funderar

 
vittring Christian o Limbo                                          Dumrutan Christian o Limbo

 
Shikka o jag får nog tips.....                                     av träningskompisen Lena (ser hon inte lite bitsk ut?)

Vi hade en toppenhelg, både mag o käkmuskler värkte på söndagskvällen. Tack allihop för en superhelg, detta gör vi om tycker jag! Det som står på programmet för vår del är VITTRING - konstigt??

Måndag kväll bar det återigen av till AH-Hallen för Lenas o min måndagsträning, båda var vi nog lite sega o trötta men vi fick en bra träning i ett par timmar.

Snön dalade ner så vårt vittringsträd blev inte så bra i mitten på veckan, men pulsade ut dit iallafall, skall försöka hålla mig till planen om vittringen nu annars får jag skäll av gänget o framförallt av närmaste träningskompisen!!!

Efter KM

Måndagen träning i AH-Hallen tillsammans med Lena o Sheger. Härligt att få vara inne nu när det är MÖRKT o tråkigt ute, men jag förespråkar ju att träna i ALLA väder. Men bra var det. Hade med både Shikka o Krollie. 80-20 blir det numera. Krollie måste få göra det hon alltid älskat - träna med sin mamma.

Fredag efter jobbet stod husbilen klar för färd mot en kurshelg i Hjo. Blev en toppenhelg med härliga ekipage o många olika raser representerade. Alla sugna på lite nya invinklar o inspiration av sin träning. Blev uppassade med god mat o fika under bägge dagarna. Önskar alla Lycka Till med träning o tävling framöver. Lovade en deltagare att söka vidare hjälp med en sak, skall verkligen försöka få tag på rätt person till dig Fia!

Måndagen var ju bokad i AH-Hallen på kvällen men fick tillbringa hela måndagen på akuten i Karlskoga med Kjell efter ambulansfärd dit. Han fick följa med hem på kvällen iallafall. Han blev genomgången så alla farliga saker kunde uteslutas.

Till helgen är vi ett gäng som skall träna i AH-Hallen, skall bli jätteroligt.

RSS 2.0