Andra semesterdagen

Checkade ut på förmiddagen från campingen i Katrineholm. Åkte till Brukshundklubben för att träna. Ve o fasa - träningsryggsäcken!!!! ligger kvar i personbilen hemma. Hur klantig får man vara??

Som tur var hade jag lite reservgrejer i husbilen o en norskmetall så det löste sig iallafall. Idag hade cellen i Shikkas hjärna full fart att bestämma sig. Inte mycket som fungerade först, bytte hund o njöt en stund tillsammans med henne (Krollie). Sedan kom lilla Shikka ut igen o nu hade cellen lugnat ner sig, gick jättebra med de olika momenten.

Måste hitta rätta modellen för henne före träning, men hon är så rolig att träna med, hittar på nya saker hela tiden så man får tänka till ordentligt o ha många varianter på träningen. Helt lätt skall det ju inte vara tydligen.

Från Katrineholm åkte vi till Nyköpings Brukshundklubb där det redan börjat komma folk för lägerveckan. Har haft en trevlig kväll, mest hundprat (vad annars). Kommit en tjej ända från Sundsvall för att gå på kursen o dessutom sover hon o hunden i tält (brrr), då är man intresserad, jätteroligt med entusiastiska hundfolk.

Imorgon kväll har vi samling för lydnadsgänget, skall bli jätteroligt med en hel veckas kurs

Kommentarer
Postat av: Sandra, Thyra & Lhine

Den tjejen och hunden har varit här idag och tagit en långpromenad med oss :)

2009-07-12 @ 13:49:09
URL: http://tomik.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0