Nytt försök!!!

Skrev ett långt inlägg igår kväll som försvann!!!! Upptäckte för sent att jag inte var uppkopplad o vips var det kört. Då blir man lite förb...... att man inte sparar det man skrivit. Det får bli en kortare version idag.

Men tillbaka till gårdagen (fredag) husbilen packad o klar för avresa till Åmåls Brukshundklubb där jag premiärdömde LKL 1 och 2. Jätteroligt att komma igång med dömeriet. Kjell dömde 3:an o Elit. Jag ser fram emot att döma eliten där man känner sig mest hemma både tävlingsmässigt o bedömningsmässigt.

Efter tävlingen som var klar ca 21.00 åkte vi vidare till Årjäng där vi har en helgkurs. Trevliga o roliga tjejer att ta itu med. Har varit en fruktansvärt varm dag för både hundar o förare (och oss själva med för den delen)

Haft en mysig grillkväll här på klubben ikväll, nu väntar sängen så man orkar ta itu med morgondagen, jag hoppas på "bättre" väder imorgon = molnigt.

Kommentarer
Postat av: Siv Elin & Zorro

Tusen tack för en jättebra och givande kurs. Hoppas vi ses igen!

2009-08-09 @ 18:01:30
URL: http://imrefalco.wordpress.com
Postat av: Tony

Hvorfor er det bare tjejer på dere kurs? Nå må grabbarna se at våkne.

2009-08-13 @ 14:22:32
URL: http://www.tonyzita.blogspot.com
Postat av: Teresa

Så flott du er i gang med dømmingen Lillemor, det blir nok jättebra! Ble ikke så mange bra bilder fra kurset, men har lagt ut noen her: http://www.tessaweb.com/W-bilder/sommerkurs09/index.html

2009-08-13 @ 16:47:54
URL: http://www.tessaweb.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0