Intensiv vecka

I måndags hade vi kommittémöte på klubben. Vi har en Lkl Hkl spår-tävling den 18 april o en lydnadstävling den 25 april.
Planering inför dessa.

Tisdag - barn o barnbarn hos oss.

Onsdag - träning i trädgården med båda vovvarna Första SM_finalmatchen FBK-HV 4-1 Jippi.

Torsdag: domarutbildning, oj oj mycket att tänka på o försöka få in i hjärnan. Känns som det svåraste att få in i knoppen är de allmänna bestämmelserna, men det är bara att plugga, på tisdag har vi det teoretiska provet.

Fredag - träning med Gunilla & Kiwi, Lena, Basco & Tease. Vi tränade på gamla klubben. Började med "de gamla" i gruppmomenten, körde igenom elitprogrammet med alla tre. Sedan tränade jag med yrvädret o Lena med Tease. Gunilla fick hjälpa oss båda med olika saker. Oj vad tiden sprang iväg, tre timmar är inget när man har kul eller hur?
Ny FBK - HV match, gick inte lika bra idag tyvärr. Förlust till FBK. Ve o förbannelse hemma o säkert på många håll!!!

Lördag - sovmorgon (härligt) skjutsade Kjell till tennisen, var ute i trädgården hela em o eldade i mina tunnor o tränade lite med vovvarna.

Söndag - klockan ringde 6.00. Vi åkte till Åmål där jag skulle bakdöma alla klasser. Domare för dagen vad Jörn Andersen. Eliten startade kl. 9.00 - 6 ekipage kom till start. Tycker detta är jätteroligt, visst händer saker som man verkligen får fundera en stund innan man kan sätta betyget. Jörn var mycket bra o vi diskuterade alla betygen efteråt.
I Eliten vann Gunilla o Kiwi - jättegrattis till dom.

Sedan var både jag o Anette Daleke med o bakdömde 1:an, 2:an o 3:an. Även här diskuterade vi de olika betygen efteråt. Tack till Jörn för att du stod ut med oss!!

Fick sms från vännen Heléne - hon o Mick debuterade i Eliten idag 272 poäng med en nolla på vittringen!!! supergrattis, detta lovar gott inför framtiden (gräm dig nu inte för mycket för denna nollan)

Väl hemma - ut i trädgården för lite träning med Krollie o Shikka som legat i bilen hela dagen. Kan tänka mig att de tycker (jävla matte) men de fick ett litet träningspass o mycket lek.

Just nu är 3:e finalmatchen i full gång. Kjell sitter kletat vid TV:n naturligtvis, hör hans faan, vad i helvete, braaaa, mm står just nu 2-1 till vårt Färjestad. Får se vad det slutar på, håller tummarna hårt hårt.

Kommentarer
Postat av: Tina/Marika

Tack för ditt grattis i vår gb.



Ja det var svårt att ladda om, men det tar jag.

Vi kommer igen...

visst vart planen lerig men det ska inte störa oss. Det är som du säger vi tränar i alla väder.



Tack för ditt tips, är så härligt att få dessa förklaringar från er som kan detta.

Och Lillemor du kommer bli en kanon domare, bara så du vet.

Kram från Tina/Marika och goldisarna

2009-04-05 @ 20:31:24
URL: http://www.nellierosso.dinstudio.se
Postat av: Gunilla & Kiwi

Tack för idag!

Ja det gick ju bra för Färjestad så jag antar Kjell är nöjd.Vi hörs i veckan. Du kommer att bli en bra domare med all din erfarenhet. Vi tävlar gärna för er framöver.

Kram från oss !

2009-04-05 @ 20:59:52
URL: http://web.telia.com/~u65206646/
Postat av: Anonym

Tack för grattis !

Och tack för idag. Antar att Kjell är nöjd med Färjestad idag. Du kommer att bli en bra domare. vi tävlar gärna för er framöver.Vi hörs av i veckan.

Kram från oss!

2009-04-05 @ 21:03:36
Postat av: gunilla & Kiwi

Nu spökar det för mig oxå när jag ska ha kontakt med dig. Det gick inte att skicka inlägget och vips kom det två ggr. Måste va nån som inte vill att vi ska träffas ?????

2009-04-05 @ 21:05:36
URL: http://web.telia.com/~u65206646/
Postat av: Rebecca, Hajas & Mixa

Hej.



Kan inte skriva i gästboken så jag skriver här.

Önskar er en trevlig helg och glad påsk.



Ha det

2009-04-08 @ 23:01:14
URL: http://www.hajas.cybersite.se
Postat av: christel Blennerup

Glad Påsk =)

2009-04-10 @ 11:01:44
URL: http://www.freewebs.com/xaxxa/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0