Helgkurs 15-16 sept. Jönköping

Fredag eftermiddag kopplar vi på "huset" och åker till Jönköping där vi skall hålla en helgkurs i tävlingslydnad. Har programmerat GPS:en men tyvärr tar den oss en väg för tidigt så vi hamnar på en smal smal väg, tur att Kjell kan backa och vända vår husvagn, den är inte liten vid sådana tillfällen.

Vi kommer fram efter nästa avfart. Denna klubb är nog det finaste och välorganiserade klubb vi sett någon gång. Först tror vi att vi kommit till en golfbana, så klippta och fina planer var det.

Åsa tar emot oss så vi får ström till vagnen. Passar på att träna med både Krollie och Shikka fredag kväll.

Lördag morgon startar vi kl. 9.00 med frukost i klubbstugan. Åsas mamma står för maten hela helgen, hemlagat och supergott. Kör hela dagen med ekipagen till ca 16.00. Efter kursen får jag mycket tid att träna med både Krollie och Shikka.

Söndag morgon smattrar regnet på husvagnstaket. Fram med stövlar och regnkläder - tänker att alla kommer nog inte idag men de ställer upp manngrant. Tiden går fort när man har kurs. Tror att man skall hinna med mycket mycket mer än man gör. Roligt att komma ut till nya platser för att ha kurs. Kameran var tyvärr kvar i husvagnen hela helgen så några bilder finns ej.

Kommentarer
Postat av: Inger o Nanna

TACK för en mycket trevlig och lärorik helg i Jönköping :)

2007-09-17 @ 11:27:39
URL: http://www.baskarpsbeauceroner.se/
Postat av: Uni

Hei Shikka,jeg tror du er nødt til å komme hit og lære Elisabeth hur hon skal trene innkalling med stå...hon fattar ingenting alls :-/ Lillemor må jo ha funnet på noe veldig smart som har 2 hunder med slik super fart?? Elisabeth behøver et spark der du vet....kram från din syster Uni som er trøtt på alt trams med E :-D

2007-09-17 @ 11:48:04
URL: http://www.skogli-hundeskole.no
Postat av: Shikka

Hej Uni! Ja våra mattar är konstiga ibland, men vore roligt att träffas o träna lite tillsammans så de kan slå sina "kloka" huvuden ihop och klura ut hur de skall lura oss hihi.

2007-09-18 @ 08:14:46
Postat av: Uni

JA!!! det hadde vært så roligt!!! har du en ledig helg i oktober? jeg skal debutere kl 2 på NKK Kongsvinger 1. helgen i okt....ellers så har Elisabeth fri(hun har mye helgekurs fram til da....men så er det bare meg meg meg ;-)

2007-09-18 @ 14:13:01
Postat av: Shikka

Lyckliga dig som blir bara dig dig dig. Här framöver blir det väl bara Krollie Krollie Krollie. Det närmar sig ju Nordiska, så mesta energin blir väl där tänker jag BLÄHH BLÄHH. Men jag vet att L tycker om att träna med mig så jag blir nog inte utan. (Jag har ju lite turbotrumf) Vi kollar om det finns ngn helg i oktober "hoppas det"

2007-09-19 @ 15:58:00
Postat av: Kela

Hei Shikka,husk på at det er super bra at Krollie holder koken! Din tid kommer skjønner du,jeg har blitt sånn pensjonist men det går ganske fint fordi jeg trenger ikke smertestillende og jeg springer og koser meg hele dagen,blir litt frustrert da E drar av gårde uten meg men jeg må jo slippe frem ungdommen ;-)Dere er jo tross alt ungene mine da :-D

2007-09-20 @ 09:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0