Premiärtur till Ludvika

Fredag eftermiddag startar vi vår premiärtur med husbilen till Ludvika där Krollie o jag skall tävla lördag i en stor inomhushall (Björnidet). Hallen ligger i Smedjebacken ca en mil utanför Ludvika.

Från ett grått och regnigt Kristinehamn kommer vi fram till ett vitt och rent Dalarna, härligt att släppa ut alla tre hundarna och de kommer in RENA i husbilen.

Lördag morgon - Lena, Basco o Tease kommer strax efter kl 7.00. De startade vid 4-tiden i morse hemifrån. Första samlingen för Eliten var kl 8.00, vi var så många (19st) från börja så de delade oss i två grupper och det blev då två tävlingar av detta. Lena o Basco hamnade i den första gruppen kl 8.oo, Krollie o jag kl. 11.30. Nu blev vi bara 7 stycken i varje grupp tyvärr.

En jättefin hall med konstgräs men tyvärr fick man inte ta in "hundar" i hallen förutom den man tävlade med, så varken Shikka eller lilla Tease fick någon miljöträning denna dag.

Momenten delades upp i två avdelningar efter sitt i grupp o platsliggning. Lenas grupp fick fritt följ, dumrutan o inkallning först sedan rutan, apportdir., hopp apport, vittring o fjärr. Vår grupp fick börja med rutan o övr. moment avslutade med fritt f, dumrutan o inkallning. En stor eloge för dagens tävlingsledare, hon var jätteduktig. Domare var "affe" vet tyvärr namnet.

Lena o Basco vann sin grupp på 309 poäng. Jättegrattis till dom !!!!

Krollie o jag vann vår grupp på 315,5 p

Två långväga tävlande var med - från Finland båda två fick championat, grattis grattis. Verkligen lön för mödan.

Efter tävlingen var det meningen att Kjell o jag m hundarna skulle åka till Elisabeth i Kirkenär för träning imorgon söndag med Shikka o Uni o några fler hundar, men vi vände hem till Kristinehamn efter några mils körning för det var snöoväder utan dess like. 5 mil hemifrån blir allt som vanligt regn regn och inte en snögnutta och då kändes det overkligt med snöovädret vi nyss åkte i. Jag hoppas att vi skall kunna göra en dagstur imorgon för denna träning. Har verkligen sett fram emot att träffa Kela och Uni (de 2-benta med förstås)

Kommentarer
Postat av: Lena/Atlas

Grattis till ytterligare ett fint resultat med Krollie

2007-12-02 @ 12:15:30
Postat av: Anonym

Grattis Lillemor och Krollie!
Vi ses snart!
Hill

2007-12-02 @ 16:18:43
URL: http://www.hillochex.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0