Veckan som gått efter vallningen

Har inte blivit mycket träning med varken Krollie eller Shikka. Bara några småpass hemma i trädgården.
Lördagen var vi på bröllopsfest för Linda och Jonas (de gifte sig ju på midsommardagen och väntade med festen tills vi hade en ledig helg) hemska föräldrar som aldrig är hemma !!!!

Festen var riktigt lyckad och rolig. Enda nackdelen var taxiresan hem, Donald o Monica lämpades av i Björneborg, sedan vidare till Stakvägen - det kostade 700 kr hem till oss, vet inte vad resten kostade för Jonas föräldrar till Hult?

Söndagen blev en slappardag, var bara ute i trädgården med hundarna.

Fick ställa in vår Steg 1 kurs på Bruks på tisdagen, var med min mor till veterinären, hon har en schäfer (Eia) som opererades denna dag.

Nancys Hillen gick inte genom rabiesen denna gång heller så Lena o Basco går in i laget till Nordiska i Finland.
För första gången sedan Krollie och jag kom med i landslaget klarar vi inte att få folk till jobbet så Kjell måste stanna hemma och jobba vilket innebär att Shikka får stanna hemma hos husse och jag och Krollie samåker med Lena och Basco.

Har haft våra fyrbenta barnbarn (Diza o Rallie) boende hos oss ett par dagar så vårt lilla hus har varit fullt med fyrbenta.
Ni som vet hur stort vårt hus är förstår att det varit fullt !!!

Väntar på att få valla med Shikka igen och att köra igång med riktig träning för Krollie inför NM. Vet inte var tiden tar vägen ibland. Men vi har nog samma problem som alla andra att få tiden att räcka till.

Kommentarer
Postat av: Gunilla o Kiwi

Hej på er!

Det var ett tag sen vi kikade in här. Du har så rätt, att tiden inte räcker till. Hur kan det va möjligt att det går fortare o fortare ju "äldre" man blir. Ett dygn borde ju fortfarande va 24 timmar, å så gamla är vi väl inte.

Kramis!

2008-10-30 @ 21:17:56
URL: http://web.telia.com/~u65206646/
Postat av: christel

Hejsan. Jag vet precis hur det är med att få tiden att INTE räcka till..det e hemskt :D

Nu blir det ju mörkt fort oxå så man vill helst ha tränat på dagen..så hunden ser koner o.s.v. Inte lätt när man jobbar hela dagarna..men det är ju bra att mörker träna då och då :-)

see u

2008-10-30 @ 22:51:19
Postat av: Lena & Gubben

Tråkigt att inte Kjell kan följa med dig,men ibland kör det bara ihop sig, det är säkert någon mening med det ( allt har en mening i livet )

Ha en bra helg,hälsa.

Kram från oss

2008-10-31 @ 10:22:06
URL: http://www.vallgubben.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0