GOTT NYTT ÅR

Här blir det inte mycket uppdaterat, hinner liksom inte med men vill önska alla vänner ett riktigt Gott Nytt År



En vit jul o nyår har vi iallafall fått, kanske lite för kallt men vitt o fint är det

GOD JUL!

En riktigt God Jul o ett Gott Nytt År önskar vi alla våra vänner






Verkar som vi får en vit jul detta år

Shikka mår inte så bra

Länge sedan jag uppdaterade denna blogg ser jag! Hunnit med ett DM 6 dec där Kjell dömde Eliten o jag var tävlingsledare. Där var jag med om en kuslig grej! En norska kliver in med sin golden och det var min Zinnie som stod framför mig, jag hade svårt att kommendera detta ekipage först i fria följet, hade en klump i halsen.

Stora Stockholm där vi i år var publik för första gången sedan år 2000. Oj vad jag ångrade att jag inte hade anmält oss. Lenas lilla Tease klarade denna miljö galant, här är ett ekipage att räkna med inom en snar framtid i större sammanhang.

I måndags kväll började Shikka spy, tisdagen likadant, skaffade medikamenter o köpte majsvälling men det gick inte det heller så idag åkte vi till veterinären. Blev blodprovstagagning, många röntgenbilder, låg temp men pigg som vanligt denna lilla tjej. Hon vägde bara 14,8 kilo så det går ju fort när hon inte har ngt hull från början.

Ikväll har hon fått specialdiet för två timmar sedan o än så länge har hon fått behålla det så jag håller tummarna att det får vara kvar i magen på henne lilla skruttan.

RSS 2.0