My Dog Göteborg

Tävling i Göteborg 3 januari slutade inte så bra för mig o Krollie (mycket på grund av yttre omständigheter, men det kan hända oss alla). Desto bättre gick det för Lena o Basco. Vann torsdagens tävling gjorde danska Miriam med Texas på 303 p tvåa Ingela med sin golden 299 trea kom två Kronvallare, Tigern o Extra 296, femma Basco295, sexa Mona med Marwin 290, sjua Andreas med Moel, åtta Krollie på 286.

De tre bästa från varje land gick vidare till en inofficiell landskamp där Norge vann före Sverige o Danmark. Lena o Basco blev 2:a individuellt - supergrattis.

Monika var med oss - lämnade Disco hemma så hon längtade nog hem men vi har haft en trevlig tur, ätit gott och shoppat lite. På torsdagen fick Shikka vara med på em för social träning, börjar fungera ganska bra. Hon var med o tävlade med alla hundar som var inne. Tränade lite med henne när tävlingen var slut i väntan på prisutdelningen och hon är riktigt fokuserad på mig fast det var många många hundar och förare inne o tränade, känns bra.

image106
Krollie på hotellet

image107

Shikka i stora ringen





                                        Bilderna på prisutdelningen blev så långt ifrån tyvärr

Nu skall jag försöka komma igång ordentligt med lilla Shikka mellan varven med Krollie. Vi skall åka till syster Uni o Elisabeth i slutet på denna månad (om väder och bilar tillåter)     

Kommentarer
Postat av: Lena & Basco

Tack för bilderna och ännu en jättetrevlig helg!!

2008-01-05 @ 19:11:12
URL: http://www.lenashundar.cybersite.se
Postat av: Lena (igen....)

Tack för grattis oxå förstås! :-)

2008-01-05 @ 19:13:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0